B-Fix clips

Een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem

B-Fix is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras of gevel garandeert. In roestvrijstaal vervaardigd, biedt het B-fix systeem een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren waarmee veel arbeidstijd bespaart kan worden. Er is al meer dan 200.000 m2 B-fix gemonteerd en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest.

Kwaliteit

  • Onveranderlijk – Geen risico van kwaliteitsmindering. Een maximale weerstand tegen warm-koud cycli. Een homogeen aspect. Er is geen twijfel mogelijk, roestvrij staal is het onveranderlijke materiaal bij uitstek.
  • Geheugeneffect – De clip maakt het mogelijk om de werking van de plank te absorberen en vermindert het risico van barsten.

Moderne uitstraling

  • Onzichtbaar – Geplaatst tússen de terrasplanken, is de schroefkop onopvallend weggewerkt.
  • Esthetisch – Geen enkele zichtbare schroef! Ook geen beschadigingen aan de plank door schroeven meer. De plank laat zijn mooiste elementen zien.

Makkelijk monteren

  • Gemakkelijk – Dankzij zijn zelfborende schroef is een Torx-bit voldoende om de B-Fix aan tropische onderbalken te fixeren. De schroef is gewaxeerd om het verhittingsgevolg te controleren. De planken voegen zich eenvoudig ineen.
  • Demonteerbaar – B-Fix is het enige bevestigingssysteem dat vanuit de voorkant gedemonteerd kan worden. Een heel belangrijk voordeel om de goede structuur van het terras te verkrijgen zonder de gehele decking te hoeven demonteren.