Elegance

De ideale tussenweg voor mensen die een houten uitstraling willen.

De Elegance houtcomposieten terrasplank is de ideale tussenweg voor mensen die een houten uitstraling willen met de kwaliteiten van kunststof. De Elegance is bewerkt met een oppervlakte effect om de nerfmotieven van hout weer te geven. Deze afwerking patineert en vervaagt door de tijd heen dankzij UV-straling om een steeds natuurlijkere uitstraling te geven. De Elegance terrasplanken geven een splintervrije authentieke en verzorgde uitstraling.

Let op: Houtcomposietplanken van de Elegance en Emotion lijn ondergaan een tijdelijke verkleuring / vergeling bij de eerste blootstelling aan Uv-straling. Na enkele weken gaan de planken terug naar een kleur die zeer dichtbij de oorspronkelijke kleur ligt.

Massieve kwaliteit.

De Elegance is een massieve plank uit houtcomposiet en is uitermate geschikt voor terrassen, lanen en zwembadranden. Net als de Emotion en Atmosphere lijn zijn de Elegance planken bestand tegen rotten, vergrijzing en Uv-straling. Uv-straling en regen helpen wel met het verminderen van oppervlakkige vetvlekken en krasjes.