Emotion

De plank een zeer luxe uitstraling.

De Emotion houtcomposiet plank boots met de unieke en authentieke korrel de uitstraling van echt hout goed na. Door het unieke kleuringsproces dat bij de productie gebruikt wordt zijn geen twee Emotion terrasplanken hetzelfde. Een willekeurig mengsel van verschillende kleuren wordt tijdens de productie gebruikt om elke plank uniek te maken.  De willekeurige kleuring maakt elke plank net als bij hout uniek. Met gouden reflecties in het zonlicht heeft deze plank een zeer luxe uitstraling. Met de warme kleuren krijgt uw buiten ruimte een ontspannende en gezellige sfeer. Een unieke en warme terrasplank uit houtcomposiet!

Let op: Houtcomposietplanken van de Elegance en Emotion lijn ondergaan een tijdelijke verkleuring / vergeling bij de eerste blootstelling aan Uv-straling. Na enkele weken gaan de planken terug naar een kleur die zeer dichtbij de oorspronkelijke kleur ligt.

Ideaal voor zwembadranden, balkons en terrassen.

De Emotion plank is ideaal voor zwembadranden, balkons en terrassen. De gladde afwerking geeft namelijk veel comfort, vooral wanneer u er met blote voeten overeen loopt. De Emotion terrasplanken zijn massieve planken die ook even gemakkelijk bewerkt kunnen worden als planken van massief hout.