Ipé

Het populairste en meest hoogwaardige hout dat de natuur ons geeft.

De Ipé is vanwege haar eigenschappen zeer populair bij de kenners van hout. De belangrijke redenen voor de keuze van Ipé zijn de stabiliteit, mooie vergrijzing en stroefheid t.o.v. andere hardhoutsoorten.

Citaat van een architect: “Ik werk alleen nog met Ipé, want ik wil een tevreden klant”.

B-Fix Buitenparket is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras garandeert. In roestvrijstaal vervaardigd, biedt het B-fix systeem een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren waarmee veel arbeidstijd bespaart kan worden. Er is al meer dan 200.000 m2 B-fix gemonteerd en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest.

 • Onveranderlijk
  Geen risico van kwaliteitsmindering. Een maximale weerstand tegen warm-koud cycli. Een homogeen aspect. Er is geen twijfel mogelijk, roestvrij staal is het onveranderlijke materiaal bij uitstek.
 • Onzichtbaar
  Geplaatst tússen de terrasplanken, is de schroefkop onopvallend weggewerkt.
 • Gemakkelijk
  Dankzij zijn zelfborende schroef is een Torx-bit voldoende om de B-Fix aan tropische onderbalken te fixeren. De schroef is gewaxeerd om het verhittingsgevolg te controleren. De planken voegen zich eenvoudig ineen.
 • Esthetisch
  Geen enkele zichtbare schroef! Ook geen beschadigingen aan de plank door schroeven meer. De plank laat zijn mooiste elementen zien.
 • Demonteerbaar
  B-Fix is het enige bevestigingssysteem dat vanuit de voorkant gedemonteerd kan worden. Een heel belangrijk voordeel om de goede structuur van het terras te verkrijgen zonder de gehele decking te hoeven demonteren.
 • Veelzijdig
  Het gebruik van de B-Fix clips wordt zowel gebruikt voor natuurlijke als synthetische parketten. Deze zijn gedurende meerdere weken getest. 100% geslaagd.
 • Geheugeneffect
  De clip maakt het mogelijk om de werking van de plank te absorberen en vermindert het risico van barsten.