Gevelparket systemen

De keuze van het bevestigingssysteem

Naast materiaal bepaalt ook de keuze van het bevestigingssysteem de uitstraling van uw gevel. Hierbij kunt u kiezen voor een verticale, horizontale of zelfs scheve bevestiging, open of gesloten en een zichtbare of blinde montage. U kunt ook kiezen voor een speelse bevestiging door verschillende soorten hout te kiezen of eventueel met te bamboe te combineren. Daarnaast kunt u ook verschillende breedtes gebruiken om een interessante uitstraling aan uw gevel te geven.

Het GRADwood Gevelparket

Het GRADwood Gevelparket kenmerkt zich door innovatieve bevestiging. Op Aluminium profielen zitten de GRADwood clips op gewenste hart-op-hart-afstand gemonteerd. Op deze manier ontstaat er een perfecte blinde bevestiging, die tevens demonteerbaar is.

Varibo

Als variatie op het GRAD gevelparket bieden wij het Varibo gevel bevestigingssysteem aan. Net als het GRAD gevelparket bevestigingssysteem bestaat het uit aluminium profielen met GRAD clips die voor gemonteerd zijn.

Rhombus

Rhombus is een gevelbevestigingsmethode dat een zeer strakke belijning geeft en ook zeer natuurlijk oogt. Daarnaast zorgt de blinde bevestiging met een cobra clip voor een moderne look. Dit alles geeft de rhombus een luxe uitstraling die zeer populair is.