Terras Montage Systemen

Verschillende manieren om een terras te monteren

Er zijn verschillende manieren om een terras te monteren. Naast de traditionele wijze van schroeven kunt u kiezen voor het GRADwood systeem, Moso clip of B-Fix. Deze alternatieve systemen bieden verschillende voordelen, waaronder het niet-beschadigen van het materiaal en een snellere montage.

GRADwood montage systeem

Het GRADwood systeem zorgt voor een blinde montage dat zeer modern oogt. Verder zorgt de in fabriek bepaalde afstand en montage van de clips ervoor dat het lijnenspel kaarsrecht is en dat fouten maken bij de montage dan ook vrijwel niet mogelijk is. De optimale ventilatie en afwatering zorgt er voor dat schimmels en algen een aanzienlijk kleinere kans hebben om zich te vestigen.

Moso Asymetrische clips

Voor Moso Bamboo terrasplanken is ook montage met de Moso Asymetrische clip mogelijk. Deze gekleurde clips zorgen voor een blinde montage en beschadigen het materiaal niet. Moso clips zorgen daarnaast ook voor een makkelijkere en snellere montage.

Houtcomposiet clips

Voor het monteren van Silvadec houtcompositen terrasplanken kunt u gebruik maken van Silvadec clips. Deze opkleur clips zorgen voor een blinde montage. Door gebruik te maken van clips in plaats van schroeven beschadigt u de terrasplanken niet. Voor composite premium planken zijn soortgelijke clips beschikbaar.

B-Fix clips

B-Fix zorgt voor een perfecte afwerking van een hardhouten terras. De roestvrij stalen clips zorgen een bijna blinde montage en geeft een langere levensduur aan uw hardhouten terras. Net als bij de Moso clip zorgt de B-Fix clip ook voor een makkelijkere montage en daarmee een besparing in arbeidsuren

GRADwood Gevel

Het GRADwood gevel en terras bevestigingssysteem kenmerkt zich door innovatie en gemak. Door zowel de architect, aannemer als de eindgebruiker wordt dit vaak als de perfecte oplossing gezien welke ook zeer modern oogt.

B-Fix Clips

B-Fix is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfecte afwerking van uw terras of gevel garandeert. In roestvrijstaal vervaardigd, biedt het B-fix systeem een bijzonder lange levensduur aan uw hardhouten terrasplanken.